Over Zigzacht

Het ontstaan van Zigzacht

Meer weten over het ontstaan van Zigzacht? Lees hier in ons korte blog hoe het allemaal begon. 

Even voorstellen

Ik ben Nicolien en ben geboren in 1989. Sinds 2012 ben ik getrouwd met Geert. Inmiddels ben ik moeder van 2 lieve kinderen, Lisa en Gersom.

Ik heb een HBO studie gevolgd tot Social Worker en ben werkzaam bij de Leliezorggroep als Intensief Ambulant Jeugdhulpverlener. Met veel plezier voer ik hulpverleningsgesprekken in gezinnen.

Naast dit werk en mijn gezin ben ik sinds 2018 mij gaan inzetten voor Zigzacht. Ik vind het een heerlijke bezigheid en geniet ervan om klanten blij te maken met hun bestellingen. Ik vind het leuk om deze hobby te delen met Marlies. We maken van elke bestelling iets moois en hebben ondertussen veel klanten persoonlijk leren kennen. Door onze verschillende kwaliteiten te vergroten, zijn we uitgegroeid tot een mooi bedrijf en ik ben trots dat ik daarvan deel uit maak!

Poppenkleding Zigzacht Nicolien

 ‘’Creativiteit is de moed hebben om zekerheden los te laten.’’

“Het is zo gaaf om zelf kleding te maken! De perfecte print, met een perfecte pasvorm, zowel voor kind als pop, daar word ik blij van.”

Ik ben Marlies, 29 jaar, 7 jaar getrouwd met Marcel en samen hebben wij een dochter en een zoon. Rebekka is net 4 jaar en Jozua bijna 1,5 jaar. We wonen in Papendrecht. Ik heb tegelijk met Nicolien de studie Social Work gedaan in Ede. We kenden elkaar nog niet, maar bleken uit dezelfde omgeving te komen! We reisden regelmatig samen en hebben zelfs nog een tijdje beiden een kamer gehuurd in hetzelfde huis. Nu zijn we allebei Intensief Ambulant (Jeugd)Hulpverlener bij Leliezorggroep, zij het in een ander team. Toen ik wat leggings gemaakt had voor Rebekka,  leek Nicolien het ook wel leuk om wat voor Gersom te naaien en kregen we beiden de smaak te pakken. We zijn een goed team en vullen elkaar goed aan. Ik vind het fantastisch om zo met elkaar Zigzacht te vormen.

0
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.