Over Zigzacht

Zigzacht maakt hippe, unieke en handgemaakte poppenkleertjes en kinderkleding. Daarnaast verkopen wij poppen, bedjes, slaapzakken en schoentjes voor de pop. Bij Zigzacht vinden we het belangrijk dat de producten die wij gebruiken een hoge kwaliteit hebben. Zo werken wij alleen met materialen die zijn voorzien van een keurmerk zodat deze veilig gebruikt en gedragen kunnen worden door de kinderen. 

Hoi! Ik ben Marlies

Wat ontzettend leuk dat je meer wilt weten over wie achter Zigzacht zit! Ik ben 30 jaar jong en woon samen met mijn man en kinderen in Papendrecht. We hebben samen een dochtertje van 5 jaar en een zoontje van 2 jaar. Ik werk als ouderen maatschappelijk werker in het wijkteam van Rotterdam- Beverwaard. Mijn grote hobby en passie is naaien. Ik vind het heerlijk om achter het naaimachine te kruipen en de hipste unieke kinderkleertjes en poppenkleding te maken. Dit voelt voor mij echt als ontspanning. Mijn favoriet? Printjes, ik ben er gek op! 

Het naaien begon toen onze dochter werd geboren. Ze was vrij klein geboren en paste niet goed in de kinderkleding die ik in de winkels kon kopen. Ik kocht toen mijn eerste naaimachine en maakte mijn eerste broekje. Het verbaasde mij hoe gemakkelijk mij dit afging en al snel maakte ik een hele garderobe aan kleding voor haar.

Marlies Zigzacht

 ‘’Creativiteit is de moed hebben om zekerheden los te laten.’’

Zigzacht

“Het is zo gaaf om zelf kleding te maken! De perfecte print, met een perfecte pasvorm, zowel voor kind als pop, daar word ik blij van.”

Het ontstaan van Zigzacht

Toen ik de eerste pop van mijn dochter haar eerste kleertjes aantrok dacht ik hé, dit is veel leuker dan die saaie poppenkleertjes! Al snel kreeg ik in mijn directe omgeving verzoekjes om poppenkleertjes en kinderkleding te maken. Ik deelde dit op mijn instagram pagina en voordat ik het wist stroomde de bestellingen binnen. Inmiddels is Zigzacht een heus bedrijf geworden en kan ik allang niet meer alles zelf maken. We verkopen tegenwoordig naast de poppenkleertjes en kinderkleding ook poppen, bedjes, slaapzakken en schoentjes voor de pop. Maar voor een complete babyuitzet of een prachtige setje doopkleding kun je ook bij ons terecht.