Feestweek! 🥳

HOERA! Zigzacht bestaat 4 jaar! Hoewel we pas sinds vorig jaar september een website hebben, bestaan we al veel langer! Toen de oudste dochter van Marlies een halfjaar oud was, kocht Marlies een naaimachine en is gewoon gaan proberen. Vriendinnen van Marlies wilden ook wel op maat gemaakte kinderkleding met hippe printjes, en zo is zigzacht ontstaan.

Nu dus al ruim 4 jaar, maar omdat het jubileum samenviel met het vertrek van Nicolien, besloten we het samen met de verjaardag van Marlies te vieren. Marlies is 5 juli 30 jaar geworden! Wouw wat een mijlpaal en natuurlijk vieren we dit groots met jullie allemaal!

Marlies is 30 jaar geworden!

Ter gelegenheid van de verjaardag hebben we een limited zomercollectie poppenboxpakjes gemaakt! Zomerse kleurtjes en printjes, korte mouwtjes. Echt een unieke collectie, een musthave voor je pop! Je vindt ze hier en ze zijn alleen deze week online met hele zachte prijsjes.

Op de andere boxpakjes ontvang je €5 korting met de code marlies30 (Minimale besteding €30).

De poppenmandjes doen ook mee met de actie, je ontvangt 30% korting op de mandjes (niet geldig op het beddengoed!) De code hiervoor is 30jaar.

Neem ook een kijkje bij de zomerschoentjes voor de pop, de nieuwe zomershirtjes voor stoere kids en de nieuwe mix&match met broekjes! De mix&match met rokjes vind je hier.

Het allerleukste van deze feestweek is wel dat heel veel ondernemers leuke goodies gedoneerd hebben! Bloemenroosje stuurde hele mooie meidendingetjes op, oorbellen, ringen en haarspeldjes. Slingers en meer stuurde prachtige kaartjes door Marike zelf ontworpen, Rebecca Rozendaal bracht wastesters van Jemako. Punnikmom maakte hartjeshangers en studio pure Noa geeft een leuke korting weg. Ook bij mama’swinkel in Dordrecht ontvang je korting op alles van Zigzacht. Kleine lokjes, grote staartjes stuurde hele toffe elastiekjes en haarspeldjes op. Fish and stars maakte heerlijke zeep. Odies kinderkleding stuurde leuke haarspeldjes op en tenslotte maakte Gijsbertha van Atelier klein geluk fijne strikbandjes voor de meisjes. Al met al een heel gaaf pakket met goodies, je ontvangt er automatisch 1 bij besteding vanaf €30. Let op: op=op! Het kan dus zijn dat je niet alle goodies ontvangt die hierboven beschreven staan. Sommige ondernemers hebben namelijk 10 stuks gemaakt en sommigen meer.

Feestweek! 🥳

HOERA! Zigzacht bestaat 4 jaar! Hoewel we pas sinds vorig jaar september een website hebben, bestaan we al veel langer! Toen de oudste dochter van

Lees verder »