Nieuwe collectie poppenkleertjes!

Eindelijk is het zover, de nieuwe zomercollectie van Zigzacht is online! We vertellen er straks alles over, maar eerst hebben we groot nieuws!

Nicolien, een van ons twee, (je leest hier over ons!) is zwanger! Van harte gefeliciteerd! Helaas voor ons betekent het wel dat Nicolien ons gaat verlaten. Het bericht dat ze op onze Instagram plaatste: “Dit keer een berichtje van mij (Nicolien) Allereerst mooi nieuws: ik ben zwanger!🤰 En dan komt nu het andere nieuws: ik heb besloten om te stoppen met Zigzacht.  Naast Zigzacht heb ik een drukke baan. Doordat Zigzacht steeds groter wordt, werd het moeilijk te combineren met elkaar. Een gezin, een baan en Zigzacht zorgde ervoor dat ik tijd tekort kwam in een dag. 🤷‍♀️ Ik ben jullie zeer dankbaar voor het enthousiasme, de leuke samenwerkingen en het meedenken om Zigzacht tot zo’n succes te laten worden 🧡  Ik gun het vooral Marlies om nu alleen dit bedrijf verder te runnen. Ze heeft grootse plannen en tot nu toe zijn ze succesvol 🥳 Gisteren namen we geen afscheid, maar hebben we vooral geproost op Zigzacht! “

Marlies blijft het gezicht achter Zigzacht en heeft heel veel zin om verder te gaan. Gelukkig zijn er hulptroepen, in de vorm van twee naaisters. Zonder hen kan Zigzacht niet blijven bestaan, dus we zijn hen heel dankbaar voor alle inzet. Iedere week leveren ze mooie producten af zodat er altijd uit voorraad te leveren is.

Dan zal ik nu vertellen over de nieuwe collectie! Het is zo gaaf geworden! De belangrijkste uitbreiding van de webshop zijn natuurlijk de poppen. We hebben de Miniland poppen gekozen, omdat ze zo’n prachtig gezichtje hebben en anatomisch correct zijn. Ze worden handgemaakt in Spanje en ze ruiken heerlijk naar vanille. We hebben poppen van 32cm en poppen van 40cm. De poppen komen naakt binnen, maar ze kunnen natuurlijk niet naakt blijven! Kies er mooie poppenkleertjes bij, bijvoorbeeld de schattige boxpakjes, waarvan de giraf, vlinder en palmbomen print nieuw zijn! Maar ook boxpakje Cherry en boxpakje Charlynn zijn heerlijk zomers.

de nieuwe Miniland poppen!

Er zijn ook prachtige zomerse poppenkleertjes sets. We hebben heel veel nieuwe jongenskleertjes setjes toegevoegd, bijvoorbeeld Setje Dave: een streepjesbroekje en oudgroen shirtje. En natuurlijk ook voor de zomer leuke poppenkleertjes voor de meisjespop. Zomerse jurkjes, rokjes met ruffleshirtjes en nog veel meer. Neem gezellig een kijkje bij de poppenkleertjes.

Setje Charlynn

Wat ook nieuw is in de webshop: allemaal toffe zomeritems! Zonnebrillen, zwempakjes en zomerschoentjes voor de pop. De zonnebril en het poppenbadpakje is ook beschikbaar voor meerdere maten poppen, zoals de Paola Reina en de Babyborn pop.

Badpakjes en zonnebrillen

De poppenmandjes waren snel uitverkocht vorige keer, dus we hebben ze allemaal weer aangevuld. Hoe leuk is het om de pop in een mooi mandje te leggen waar het lekker kan gaan slapen in een mooie slaapzak, op een mooi matrasje met een fijn kussentje en een heerlijk dekentje

Poppenmandje met beddensetje

We hebben speciaal voor de zomer een Zomer Mix&Match ontworpen. Je kunt hier zelf je poppenoutfit samenstellen, door een keuze te maken uit een roze of een bruin shirtje, en dan heb je de keuze uit 5 bijpassende rokjes, allemaal met hippe safariprintjes.

Tenslotte zal ik nog even een tipje van de sluier oplichten, volgende week hebben we namelijk een te gekke feestweek bij zigzacht! We bestaan 4 jaar en Marlies wordt 30, dus dat vieren we groots! Er komen toffe acties online, met leuke kortingen. De eerste 25 bestellingen krijgen een super gave goodiebag bij hun bestelling, waar diverse ondernemers aan bijgedragen hebben. Atelier klein geluk, Fish and Stars, Bloemenroosje en nog veel meer. Blijf ons volgen op Instagram en vier met ons mee!

Feestweek! 🥳

HOERA! Zigzacht bestaat 4 jaar! Hoewel we pas sinds vorig jaar september een website hebben, bestaan we al veel langer! Toen de oudste dochter van

Lees verder »