Over Zigzacht

Hoewel handgemaakte artikelen altijd al een passie waren van Marlies, werd dit pas echt aangewakkerd na de geboorte van de dochter van Marlies. Haar dochter paste vaak niet in de bestaande confectiematen. Het kriebelde altijd al om eens te gaan naaien, maar toen besloot ze de daad bij het woord te voegen en kocht ze een naaimachine. Haar moeder liet zien hoe de machine werkte en de rest ging vanzelf.

Het begon met op maat gemaakte leggings voor haar dochter. Voor deze aangepaste leggings bleek veel interesse te zijn. Ze besloot hierdoor een eigen label op te richten. Zo is Zigzacht ontstaan. Via Instagram wist Marlies de klanten te bereiken. 

Al snel na het oprichten, vroeg een klant of ze ook poppenkleertjes kon maken in dezelfde stoffen als voor de kleding voor haar dochter. Inmiddels bestaat het grootste gedeelte van de bestellingen uit poppenkleertjes, vaak samen besteld met kleding voor de poppenmoeder.

In 2018 werd de hoeveelheid bestellingen groter. Na een paar keer meegeholpen te hebben, besloot Nicolien om ook eigen bestellingen op zich te nemen en de Facebookpagina te gaan beheren. Via Instagram en Facebook kwamen de bestellingen binnen. Beide pagina’s werden druk bezocht en Zigzacht werd succesvol. 

Marlies en Nicolien hebben samen hun ideeën gebundeld en zijn gaan nadenken hoe ze Zigzacht willen gaan zien. 

Per september 2020 is de webshop gestart en is de inschrijving bij de KvK definitief. 

Feestweek! 🥳

HOERA! Zigzacht bestaat 4 jaar! Hoewel we pas sinds vorig jaar september een website hebben, bestaan we al veel langer! Toen de oudste dochter van

Lees verder »
0
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.